Marketingová komunikace vybrané firmy; návrh vizuální komunikace - Bessenyey, Viktorija; Horný, Stanislav, 1955-; Seko, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se věnuje firemní marketingové komunikaci, prostředkům, které využívá k zasažení svých cílových skupin. V teoretické části jsou zkoumány nejdůležitější aspekty firemní komunikace, zejména pak komunikace firmy skrze jednotný vizuální firemní styl. V praktické části se pak tyto poznatky aplikují na konkrétní firmu, kde je popsán její současný styl vizuální komunikace a následně navržen její redesign a zpracován v grafickém programu.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses