Vývoj Španielska po kríze so zameraním na bankový systém a verejný sektor - Nagyová-Tkáčová, Monika; Bič, Josef; Antal, Jarolím, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práca sa zaoberá vývojom španielskej ekonomiky predovšetkým po vypuknutí hospodárskej krízy so zameraním na bankový systém a verejný sektor krajiny. V rámci podchytenia teoretického základu spracúva podstatu fungovania bankovníctva, teóriu verejných financií a verejného dlhu. Následne práca popisuje dopady na vybrané oblasti ekonomiky a príslušné reakcie vlády na nich. Hlavným cieľom je analýza vládou prijatých opatrení a vyhodnotenie ich miery dopadu na ekonomický vývoj krajiny. Zároveň by mala poskytnúť prípadné odporúčania pre budúcnosť.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses