Návrh projektu gastronomického zařízení - Hrabalová, Dominika; Kvítková, Zuzana; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je na základě vlastní analýzy stravovacích zařízení v Mnichově Hradišti a výsledků dotazníkového šetření odhalit potenciální mezeru v tržní nabídce a navrhnout nový podnik, který by tuto mezeru zaplnil. Práce se nejprve zabývá teoretickými východisky týkajícími se stravovacích služeb a sestavování podnikatelského plánu, po kterých následuje představení zkoumané lokality. Praktická část práce dále přináší výsledky vlastní analýzy nabídky stravovacích zařízení formou komparačních tabulek, interpretaci výsledků dotazníkového šetření ohledně poptávky po stravovacích zařízení v Mnichově Hradišti a spokojenosti rezidentů se současnou nabídkou. V poslední části práce je navržen nový podnik z hlediska hlavní cílové skupiny, kategorie, velikosti, umístění, produktových skupin a marketingového plánu odbytu.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses