Životní styl studentů VŠE - Zelenka, David (2017)
Diplomová práce na téma 'Životní styl studentů VŠE' se zaměřuje na pojetí zdravého životního stylu, jeho definici a dílčí oblasti, kterými jsou například zdraví obecně, životospráva, režim práce a odpočinku nebo time management. Cílem diplomové práce je analýza životního stylu studentů na Vysoké škole ekonomické v Praze, právě v oblastech životosprávy, stravovacích a pohybových návyků, režimu práce a odpočinku a time managementu. Pomocí online dotazníkového šetření byl prováděn kvantitativní výzkum, kterého se zúčastnilo 612 studentů VŠE. Na základě teoretické části byly v úvodu části aplikační stanoveny čtyři hypotézy, které byly na základě výsledků dotazníkového šetření potvrzeny nebo vyvráceny.