Životní styl studentů VŠE - Zelenka, David; Pauknerová, Daniela, 1970-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce na téma 'Životní styl studentů VŠE' se zaměřuje na pojetí zdravého životního stylu, jeho definici a dílčí oblasti, kterými jsou například zdraví obecně, životospráva, režim práce a odpočinku nebo time management. Cílem diplomové práce je analýza životního stylu studentů na Vysoké škole ekonomické v Praze, právě v oblastech životosprávy, stravovacích a pohybových návyků, režimu práce a odpočinku a time managementu. Pomocí online dotazníkového šetření byl prováděn kvantitativní výzkum, kterého se zúčastnilo 612 studentů VŠE. Na základě teoretické části byly v úvodu části aplikační stanoveny čtyři hypotézy, které byly na základě výsledků dotazníkového šetření potvrzeny nebo vyvráceny.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses