Přeprava nebezpečného zboží leteckou dopravou - Junková, Veronika (2016)
Cílem této práce je zanalyzovat a popsat stávající systém přepravy nebezpečného zboží leteckou dopravou, zjistit jeho slabá místa a na základě této analýzy navrhnout zlepšení vybraných procesů a činností tak, aby tento systém byl efektivnější, ekonomičtější a co nejméně časově náročný.