Přeprava nebezpečného zboží leteckou dopravou - Junková, Veronika; Němečková, Iveta; Tročil, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této práce je zanalyzovat a popsat stávající systém přepravy nebezpečného zboží leteckou dopravou, zjistit jeho slabá místa a na základě této analýzy navrhnout zlepšení vybraných procesů a činností tak, aby tento systém byl efektivnější, ekonomičtější a co nejméně časově náročný.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses