Potenciál pražských divadel v domácím a příjezdovém cestovním ruchu - Dvořáková, Nikola; Jarolímková, Liběna; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Hlavním cílem práce je zhodnotit využití potenciálu nabídky pražských divadel v domácím a příjezdovém cestovním ruchu, najít nejvýznamnější pražské divadelní instituce a srovnat způsob prezentace jejich nabídky s institucemi v podobných destinacích. Úvodní kapitoly jsou věnovány kulturnímu cestovnímu ruchu obecně, v České republice a v Praze. Následuje kapitola věnovaná nabídce pražských divadel a využívání jejího potenciálu v cestovním ruchu, hodnocené na základě výsledků provedeného dotazníkového šetření. V závěrečné kapitole je pak srovnána prezentace nabídky vybraných divadel v Berlíně, Drážďanech a Vídni s Prahou.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses