Vietnam jako destinace na mezinárodním trhu cestovního ruchu - Pham Huynh, Thien Trang; Abrhám, Josef; Hasík, Gabriel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá Vietnamem a jeho postavením na mezinárodním trhu cestovního ruchu. Hlavním cílem práce je lépe pochopit provázanost cestovního ruchu Vietnamu, vývoj dané ekonomiky, jenž bude vyhodnocena na základě analýzy klíčových ukazatelů a zároveň analyzovat postavení země na současním trhu cestovního ruchu, které nám pomůže ke zhodnocení budoucích trendů. První část práce se zabývá obecnou charakteristikou cestovního ruchu, základními pojmy cestovního ruchu i ekonomiky. Ve druhé části jsou zmíněné základní informace o zemi a provedena ekonomická analýza státu. Poslední kapitola je věnovaná cestovnímu ruchu ve Vietnamu, jeho postavení na tomto trhu a odhad budoucího vývoje. Zjištěné poznatky jsou shrnuty ve SWOT analýze.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses