Marketingová vojna medzi Airbusom a Boeingom - Marton, Filip (2017)
Moja práca sa zaoberá zistením podielu na trhu pri uvedených spoločnostiach Boeing a Airbus. Základnou metódou na zistenie ich postavenia mi slúži počet objednávok a dodávok nových produktov zákazníkom za mnou stanovené obdobie rokov 2006 až 2016. Na základe počtu objednávok a dodávok, ktoré priamo súvisia so schopnosťou marketingového oddelenia daných spoločností predať svoje produkty na trhu, na konci mojej práce určím víťaza tejto marketingovej vojny.