Marketingová vojna medzi Airbusom a Boeingom - Marton, Filip; Chylíková, Hana, 1953-; Hvizdoš, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Moja práca sa zaoberá zistením podielu na trhu pri uvedených spoločnostiach Boeing a Airbus. Základnou metódou na zistenie ich postavenia mi slúži počet objednávok a dodávok nových produktov zákazníkom za mnou stanovené obdobie rokov 2006 až 2016. Na základe počtu objednávok a dodávok, ktoré priamo súvisia so schopnosťou marketingového oddelenia daných spoločností predať svoje produkty na trhu, na konci mojej práce určím víťaza tejto marketingovej vojny.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses