Alternativní formy a nové trendy cestovního ruchu (se zaměřením na dobrovolnický cestovní ruch) - Kubátová, Michaela; Abrhám, Josef; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá trendy a novými formami cestovního ruchu, se zaměřením na dobrovolnický cestovní ruch. Cílem práce je shrnout vznik a vývoj této formy cestovního ruchu, zmapovat možnosti zapojení se do dobrovolnického cestovního ruchu a především zanalyzovat účastníky a potencionální účastníky této formy cestování. Teoretická část se zabývá popsáním nových trendů a nových forem cestovního ruchu a následně definováním pojmu dobrovolnictví. Praktická část práce mapuje možnosti zapojení se do dobrovolnického cestovního ruchu a analyzuje účastníka a potencionálního účastníka této formy cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses