Provoz a služby Letiště Václava Havla - Loncká, Veronika (2017)
Provoz a služby Letiště Václava Havla: Diplomová práce se zabývá problematikou provozu a služeb největšího letiště v České republice v hlavním městě Praze. Hlavním cílem práce je detailně popsat služby, které letiště cestujícím nabízí, dále pak zhodnotit provoz na pražském letišti se zaměřením na loňskou rekordní sezónu roku 2016. Teoretická část je věnována historii, objektům na letišti, nabídce služeb a provozu. Praktická část má za úkol zmapovat, jaké služby cestující nejčastěji využívají se zaměřením na jejich pohlaví a věk.