Provoz a služby Letiště Václava Havla - Loncká, Veronika; Abrhám, Josef; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Provoz a služby Letiště Václava Havla: Diplomová práce se zabývá problematikou provozu a služeb největšího letiště v České republice v hlavním městě Praze. Hlavním cílem práce je detailně popsat služby, které letiště cestujícím nabízí, dále pak zhodnotit provoz na pražském letišti se zaměřením na loňskou rekordní sezónu roku 2016. Teoretická část je věnována historii, objektům na letišti, nabídce služeb a provozu. Praktická část má za úkol zmapovat, jaké služby cestující nejčastěji využívají se zaměřením na jejich pohlaví a věk.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses