Postavení společnosti ČSA na trhu letecké dopravy - Dudová, Petra; Vaško, Martin; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje společnosti České Aerolinie, a.s. a analyzuje především její postavení na leteckém trhu. Je zde popsán vývoj ČSA a důležité okolnosti, které zformovaly dnešní podobu společnosti. ČSA se potýkala s ekonomickými problémy, proto je v práci zahrnuta i finanční analýza, jež ukáže, zda má společnost ještě budoucnost. Práce podává i podrobný rozbor leteckého trhu, kde je společnost srovnávána s konkurenčními aerolinkami. ČSA se za posledních deset let výrazně proměnila, a právě na objasnění těchto změn se zaměřuje má práce.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses