Marketingové využití sítě Instagram - Florián, Patrik; Kubálková, Markéta, 1970-; Asmalovskij, Alexandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se věnuje marketingovému využití sociální sítě Instagram. Přibližuje fungování a principy aplikace a popisuje chování komerčního subjektu v rámci Instagramu. Na konkrétní firmě analyzuje ukázkový případ firemního užití této sociální sítě. Na dalších praktických příkladech popisuje dílčí cíle marketingové komunikace na Instagramu a analýzu jejich výsledků. Na základě zjištěných informací podává obecný návod, jak aplikaci v marketingové komunikaci úspěšně využívat.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses