Výjezdový cestovní ruch Běloruska - Stoma, Lizaveta; Valentová, Jana; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zaměřuje na cestovní ruch v Bělorusku. Cílem bakalářské práce je popsat základní trendy vývoje výjezdového cestovního ruchu Běloruska, současný a budoucí stav výjezdového CR, pomocí dotazníkového šetření a rozhovorů s odborníky v cestovním ruchu ověřit vymezené trendy. Bakalářská práce se skládá ze čtyř hlavních kapitol. Výsledkem práce je určení hlavních specifik a trendů v oblasti výjezdového CR Běloruska, charakteristika typického běloruského turisty-účastníka výjezdového CR. Na závěr jsou shrnuty zjištěné současné a budoucí trendy v oblasti běloruského výjezdového CR, porovnány výsledky, získáné pomoci sekundárního a primárního šetření.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses