Charakteristika poptávky po produktech zdravé výživy - Nováková, Šárka (2016)
Tato bakalářské práce zabývá problematikou poptávky po produktech zdravé výživy na českém trhu. Jejím cílem je zjistit, jestli v České republice existuje poptávka po produktech zdravé výživy. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s poptávkou a zdravou výživou. Praktická část se zaměřuje na samotný výzkum, který analyzuje poptávku po těchto produktech. Výzkum je proveden pomocí dotazníkového šetření.