Charakteristika poptávky po produktech zdravé výživy - Nováková, Šárka; Soukupová, Jana; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářské práce zabývá problematikou poptávky po produktech zdravé výživy na českém trhu. Jejím cílem je zjistit, jestli v České republice existuje poptávka po produktech zdravé výživy. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s poptávkou a zdravou výživou. Praktická část se zaměřuje na samotný výzkum, který analyzuje poptávku po těchto produktech. Výzkum je proveden pomocí dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses