Účetní řešení reorganizace a její dopady na účetní výkaznictví v ČR - Novotná, Lenka; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce popisuje řešení úpadku formou reorganizace v českých legislativních podmínkách z účetního a okrajově i z právního hlediska. V úvodu práce je popsán proces reorganizace a jsou v rámci něj vymezeny nejzákladnější pojmy, se kterými je možné se v této oblasti setkat. V hlavní části práce je popsáno několik možných způsobů provedení reorganizace. V závěru práce jsou tyto způsoby zanalyzovány na již ukončených insolvenčních řízení, včetně stanovení podílů uhrazených dluhů danými způsoby provedení reorganizace.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses