Právní nástroje boje proti korupci v ČR a Dánsku - Nováková, Šárka (2017)
Tato Bakalářská práce se zabývá analýzou právních nástrojů boje proti korupci v ČR a v Dánsku. Cílem Práce je metodou komparace zjistit, zda je vysoká míra transparentnostni v Dánsku způsobena vhodnější právní úpravou, nebo jinými faktory.