Právní nástroje boje proti korupci v ČR a Dánsku - Nováková, Šárka; Grmelová, Nicole, 1975-; Levý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato Bakalářská práce se zabývá analýzou právních nástrojů boje proti korupci v ČR a v Dánsku. Cílem Práce je metodou komparace zjistit, zda je vysoká míra transparentnostni v Dánsku způsobena vhodnější právní úpravou, nebo jinými faktory.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses