Webová aplikace pro správu spolubydlení - Sekyra, Marek; Hradil, Jiří; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se zabývá implementací webové služby pro správu spolubydlení. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou analyzovány existující systémy, zabývající se problematikou spolubydlení a dělbou domácích prací. Z této analýzy jsou odvozeny silné a slabé stránky jednotlivých systémů. Spolu s požadavky na moderní webové aplikace tyto silné a slabé stránky tvoří kritéria, s přiřazenou váhou dle významnosti, jež jsou zohledněna při tvorbě samotné webové služby. Praktická část se zabývá implementací webové služby na základě kritérií, pocházejících z teoretické části. Popisuje její datový model, konceptuální model a případy užití
Vedoucí práce: Jiří Hradil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses