Vliv revitalizace Dolní oblasti Vítkovic na cestovní ruch Moravskoslezského kraje - Mojžíšová, Kristýna (2017)
V teoretické části bakalářské práce jsou popsány brownfields z teoretického hlediska. V praktické části jsou analyzovány časové řady návštěvnosti Dolní oblasti Vítkovic, Moravskoslezského kraje a čtyř vybraných atraktivit v kraji. Cílem této práce je zanalyzovat návštěvnost objektu Dolní oblasti Vítkovic a poté najít souvislosti mezi trendy návštěvností Moravskoslezského kraje. Dále je v práci zkoumána souvislost mezi trendy návštěvnosti v objektu a číslem návštěvníků ve čtyřech rozdílných atraktivitách.