Vliv revitalizace Dolní oblasti Vítkovic na cestovní ruch Moravskoslezského kraje - Mojžíšová, Kristýna; Jarolímková, Liběna; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
V teoretické části bakalářské práce jsou popsány brownfields z teoretického hlediska. V praktické části jsou analyzovány časové řady návštěvnosti Dolní oblasti Vítkovic, Moravskoslezského kraje a čtyř vybraných atraktivit v kraji. Cílem této práce je zanalyzovat návštěvnost objektu Dolní oblasti Vítkovic a poté najít souvislosti mezi trendy návštěvností Moravskoslezského kraje. Dále je v práci zkoumána souvislost mezi trendy návštěvnosti v objektu a číslem návštěvníků ve čtyřech rozdílných atraktivitách.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses