Komparativní analýza vybraných subjektů na trhu fitness center v Táboře - Bažantová, Simona; Novák, Michal; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této práce je vytvořit komparativní analýzu vybraných subjektů na trhu fitness center v Táboře, na základě nástrojů marketingového mixu. Zjistit, zda se změnila úroveň marketingové komunikace fitness center v Táboře, přičemž východiskem je výzkumné šetření provedené v roce 2013 a také zjistit hlavní aspekty motivace zákazníků vybraných subjektů k navštěvování fitness center a komparace s faktory motivace obyvatel ČR a EU k provozování fyzické aktivity. Zmíněných cílů jsem dosáhla analýzou odpovědí v e-mailových dotaznících majitelům vybraných subjektů a dotaznících zákazníkům v těchto fitness centrech.
Vedoucí práce: Michal Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: marketing; tělovýchovné organizace; konkurence; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; komunikační mix; fitness centa; bakalářské práce; marketing; physical education organizations; competition; bachelor's theses