Recruitment ve firmě - Kadlecová, Alena (2017)
Bakalářská práce se zabývá recruitmentem ve firmě. Především pak řízením lidských zdrojů, získáváním a výběrem zaměstnanců. Je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Hlavním cílem této práce je popsat, jak procesy získávání a metody výběru zaměstnanců probíhají ve dvou podnicích a následně pro ně navrhnout doporučení. Teoretická část tedy krátce popisuje strategii řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na proces získávání a metody výběru zaměstnanců. Praktická část pak zkoumá proces získávání a metody výběru zaměstnanců ve dvou podnicích. V závěru práce jsou sepsána doporučení pro jednotlivé podniky.