Recruitment ve firmě - Kadlecová, Alena; Šíšová, Veronika; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Bakalářská práce se zabývá recruitmentem ve firmě. Především pak řízením lidských zdrojů, získáváním a výběrem zaměstnanců. Je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Hlavním cílem této práce je popsat, jak procesy získávání a metody výběru zaměstnanců probíhají ve dvou podnicích a následně pro ně navrhnout doporučení. Teoretická část tedy krátce popisuje strategii řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na proces získávání a metody výběru zaměstnanců. Praktická část pak zkoumá proces získávání a metody výběru zaměstnanců ve dvou podnicích. V závěru práce jsou sepsána doporučení pro jednotlivé podniky.
Vedoucí práce: Veronika Šíšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: lidský kapitál; personální management; výběrová řízení; management [obor bakal. práce]; recruitment; bakalářské práce; human capital; personnel management; invitations to tender; bachelor's theses