Podnikatelský plán - Kuchárová, Kateřina; Trachta, Václav; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu zabývajícího se zřízením ryze pánského holičství neboli tzv. Barber Shopu v centru města Tábora a jeho ekonomické zhodnocení metodou finanční analýzy. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány základní pojmy týkající se podnikání, specifika malých a středních podnikatelů a především struktura podnikatelského plánu. Detailně jsou vysvětleny jednotlivé metody jako PEST analýza, Porterův model pěti sil a SWOT analýza. V praktické části jsou jednotlivé teoretické poznatky aplikovány na založení pánského holičství. Výsledný podnikatelský plán slouží k posouzení reálnosti a životaschopnosti záměru.
Vedoucí práce: Václav Trachta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikání; podnikatelské projekty; společnosti s ručením omezeným; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; business planning; limited partnership; bachelor's theses