Podnikatelský plán - Sodomová, Aneta; Trachta, Václav; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu a provedení ekonomické analýzy pro společnost s ručením omezeným. Práce je rozdělena na dvě části. První, teoretická, definuje základní pojmy jako podnikání či podnikatel, detailně popisuje strukturu podnikatelského plánu, zakladatelský rozpočet a základní účetní výkazy. Druhá část, praktická, aplikuje všechny tyto poznatky do praxe. Účetní výkazy jsou se-staveny ve třech variantách: v optimistické, realistické a pesimistické. V závěru práce je shrnuto, jestli je podnik schopen být profitabilní, a jestli se tento druh podnikání vůbec vyplatí.
Vedoucí práce: Václav Trachta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: společnosti s ručením omezeným; podnikatelské projekty; finanční plánování; finanční analytici; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; limited partnership; business planning; financial planning; financial analysts; bachelor's theses