Logistika vína z Argentiny do České republiky - Jančaříková, Blanka; Němečková, Iveta; Tročil, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je představit návrhy a doporučení na zefektivnění logistiky vína z Argentiny do České republiky. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola popisuje teoretickou část logistiky vína z Argentiny, přičemž je zaměřená na pozdější praktickou část. Tématem druhé kapitoly je analýza situace na trhu vína ve světě, v EU a v ČR a výsledky průzkumu u českých dodavatelských firem. Třetí kapitola je zaměřena na cíl práce, tj. jsou v ní představeny doporučení a návrhy na zefektivnění logistiky vína. Třetí kapitola je rozdělena na obecná doporučení a na návrh dodávat víno v balení bag-in-box.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses