Podpora vstupu dánských společností na český trh - Apltová, Tereza (2017)
Tato práce je zaměřena na aktuální ekonomickou situaci v Dánsku a následné srovnání s Českou republikou. Dále na podporu a možné formy podpory dánských společností při vstupu na český trh s důrazem na Obchodní radu dánského velvyslanectví v Praze. V poslední části práce je demonstrována reálná pomoc Obchodní rady při vstupu vybrané dánské firmy na náš trh.