Podpora vstupu dánských společností na český trh - Apltová, Tereza; Müllerová, Františka, 1948-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato práce je zaměřena na aktuální ekonomickou situaci v Dánsku a následné srovnání s Českou republikou. Dále na podporu a možné formy podpory dánských společností při vstupu na český trh s důrazem na Obchodní radu dánského velvyslanectví v Praze. V poslední části práce je demonstrována reálná pomoc Obchodní rady při vstupu vybrané dánské firmy na náš trh.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses