Návrh systému hodnocení zaměstnanců - Nová, Michaela (2017)
Diplomová práce pojednává o velmi aktuálním tématu hodnocení zaměstnanců a s ním spojené odměňování. Cílem této práce je návrh systému hodnocení. První část vymezuje hodnocení, podrobně popisuje význam a cíle hodnocení, nejznámější metody hodnocení a jednotlivé kroky vedoucí k zavedení systému hodnocení. Výzkum představuje navržený hodnotící systém, který byl předložen firmě. Návrh byl postupně upravován podle požadavků majitelů a vedoucích. Během samotného procesu byly zjištěny reakce a poznatky k samotnému hodnotícímu systému. Hodnotící systém byl kompletně vypracován a je připraven na zavedení. Práce má charakter kvalitativního výzkumu. Designem je akční výzkum.