Návrh systému hodnocení zaměstnanců - Nová, Michaela; Král, Pavel; Šíšová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práce pojednává o velmi aktuálním tématu hodnocení zaměstnanců a s ním spojené odměňování. Cílem této práce je návrh systému hodnocení. První část vymezuje hodnocení, podrobně popisuje význam a cíle hodnocení, nejznámější metody hodnocení a jednotlivé kroky vedoucí k zavedení systému hodnocení. Výzkum představuje navržený hodnotící systém, který byl předložen firmě. Návrh byl postupně upravován podle požadavků majitelů a vedoucích. Během samotného procesu byly zjištěny reakce a poznatky k samotnému hodnotícímu systému. Hodnotící systém byl kompletně vypracován a je připraven na zavedení. Práce má charakter kvalitativního výzkumu. Designem je akční výzkum.
Vedoucí práce: Pavel Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: hodnocení pracovníků; personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; rating of employees; personnel management; master's theses