Rozvoj cestovního ruchu v Třešti na základě hipoturistiky - Florianová, Marie; Syrovátka, Oldřich; Oberhel, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretický celek dešifruje obecnou terminologii cestovního ruchu, předpoklady, potenciál a tvorbu turistického produktu. Praktická část analyzuje nynější situaci cestovního ruchu v Třešti. Cílem práce je navržení nového turistického produktu z provedených rozborů a dotazníkových šetření. Záměrem práce je prodloužení stávající délky pobytu turistů. Je využito přírodního potenciálu, kterým toto město disponuje, přičemž je kladen důraz na trvale udržitelný rozvoj. Produkt stojí na rozboru předpokladů, vzájemné kooperaci subjektů, bere v úvahu dva stávající segmenty hostů (mladé páry, rodiny s dětmi) a zohledňuje současné preference
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: cestovní ruch; jezdecká turistika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; horse tourism; bachelor's theses