Vizuální komunikace Národního památkového ústavu - Sonntágová, Jana; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce si klade za cíl provést analýzu vizuální komunikace Národního památkového ústavu. Teoretická část se zabývá výkladem firemní identity se zaměřením na jednotný vizuální styl a firemní komunikaci. V praktické části podrobně analyzuji hlavní a odvozené prvky vizuální komunikace a porovnávám je se státními památkovými organizacemi v zahraničí. V samotném závěru práce jsou představeny zlepšovací návrhy na budování firemní image státní kulturní organizace.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses