Návrh na zlepšení orientace turistů v pražské městské hromadné dopravě - Černin, Jakub; Jarolímková, Liběna; Burda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou informačních systémů používaných v systému pražské městské hromadné dopravy se zaměřením na zahraniční návštěvníky a následně návrhem na jejich zlepšení. V první kapitole se autor zabývá potřebami turistů a významem systému městské hromadné dopravy v turismu. Druhá kapitola obsahuje informace o základních vlastnostech informačních systémů v městské hromadné dopravě používaných. Třetí kapitola se věnuje samotnému popisu systému pražské městské hromadné dopravy a analýze informačních systémů v jednotlivých dopravních subsystémech. Čtvrtá kapitola popisuje samotný návrh na zlepšení informačních systémů s důrazem na jejich využití zahraničními návštěvníky, na základě předchozí analýzy a komparace s jinými systémy městské hromadné dopravy.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses