Analýza marketingového mixu vybrané společnosti v oblasti cestovního ruchu - Pavlátová, Lucie (2017)
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingového mixu vybrané společnosti, která se zabývá poskytováním služeb v oblasti cestovního ruchu. Kvalifikační práce je rozdělena na dvě základní části. První část, teoretická, rozebírá teorii marketingu obecně, specifika marketingu v terciárním sektoru, představuje SWOT analýzu a popisuje jednotlivé složky rozšířeného marketingového mixu 8P. Druhá část, praktická, charakterizuje společnost Hotel Palcát, analyzuje její marketingový mix 8P a pro lepší hodnocení společnosti využívá i nástroje SWOT analýzy. Konec práce je věnován shrnutí a doporučením pro zlepšení aktuálního stavu, která by umožnila společnosti lépe prosperovat.