Analýza marketingového mixu vybrané společnosti v oblasti cestovního ruchu - Pavlátová, Lucie; Svoboda, Petr; Oberhel, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingového mixu vybrané společnosti, která se zabývá poskytováním služeb v oblasti cestovního ruchu. Kvalifikační práce je rozdělena na dvě základní části. První část, teoretická, rozebírá teorii marketingu obecně, specifika marketingu v terciárním sektoru, představuje SWOT analýzu a popisuje jednotlivé složky rozšířeného marketingového mixu 8P. Druhá část, praktická, charakterizuje společnost Hotel Palcát, analyzuje její marketingový mix 8P a pro lepší hodnocení společnosti využívá i nástroje SWOT analýzy. Konec práce je věnován shrnutí a doporučením pro zlepšení aktuálního stavu, která by umožnila společnosti lépe prosperovat.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: cestovní ruch; marketing cestovního ruchu; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; marketingový mix; 8P; bakalářské práce; tourism; tourism marketing; bachelor's theses