Komparace daňových systémů České republiky a Spolkové republiky Německa - Smolíková, Michaela; Soukup, Jindřich, 1955-; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Klíčovým tématem mé bakalářské práce je charakteristika daňového systému České republiky, charakteristika daňového systému Německa a jejich následná komparace. Mým cílem je vzájemně porovnat jednotlivé systémy. Práce je rozdělena na tři části. V první části se věnuji daňové teorii. Druhá část je detailněji zaměřena na český a německý daňový systém. Závěrečná třetí část obsahuje komparaci daňových systémů pomocí makroekonomických ukazatelů a výpočty, které znázorňují daňové zatížení potencionálního zaměstnance a zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses