Komunikační strategie společnosti B+J Power, s.r.o. - Háková, Tereza (2017)
Tématem diplomové práce je Marketingová komunikace ve firmě B+J Power, s.r.o. Práce bude rozdělena na teoretickou a praktickou část. První část diplomové práce obsahuje literární rešerši a metodiku práce. V literární rešerši jsou vysvětleny základní pojmy, které se pojí k oblasti marketingové komunikace. Metodika práce naznačuje postup naplnění cíle práce a návod na vytvoření plánu marketingového výzkumu. Výzkum je proveden metodou dotazníkového šetření a metodou řízeného rozhovoru. Druhá část DP obsahuje analytickou a praktickou část. Analytická část přináší nejprve základní charakteristiku firmy B+J Power, s.r.o., dále je analyzován trh, resp. tržní segment, ve kterém firma realizuje nabídku produktů a služeb, a to včetně využívaných komunikačních nástrojů. Základem praktické části je realizace marketingového výzkumu. Zhodnocení výstupů sekundární analýzy a primárních dat slouží pro návrh efektivní komunikace firmy a nástrojů komunikačního mixu.