Role EGAPu a vybraných ECAs v pojišťování v mezinárodním obchodě - Kupcová, Barbora; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu Role EGAP a vybraných ECAs v pojišťování v mezinárodním obchodě. Cílem bakalářské práce je definovat roli EGAP v exportním pojišťování s ohledem na další vybrané ECAs v souvislosti s nastavením výše pojistných sazeb. Dílčím cílem je výstup provedené analýzy spočívající v doporučení společnosti EGAP, zdali by bylo vhodné pojistné sazby v budoucnu upravit, popřípadě ponechat. Vzhledem k obsahové náročnosti je kladen důraz pouze na jeden typ pojistného produktu, označovaný jako typ D Pojištění vývozního odběratelského úvěru.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses