Profesní dráhy absolventů FM s červeným diplomem - Trubačová, Iveta (2017)
Výzkumným záměrem této diplomové práce je zjistit, jaké jsou profesní dráhy vybraných absolventů magisterského navazujícího studia Fakulty managementu s červeným diplomem a zda je lze považovat za úspěšné. Pro naplnění tohoto záměru jsou stanoveny čtyři cíle, které se týkají zjištění profesní praxe absolventů během studia, zmapování přechodu absolventů na trh práce, popisu samotného průběhu kariéry a zjištění profesní úspěšnosti absolventů. Sběr dat je uskutečněn metodou polostrukturovaných rozhovorů s vybranými absolventy. Prezentace výsledků je provedena po dílčích oblastech vztahujících se k daným cílům, po kterých vždy následuje krátké shrnutí učiněných zjištění. Na konci práce je provedena diskuze o výsledcích výzkumu, jeho možných limitech a podnětech pro další zkoumání.