Pôsobenie spoločnosti SBR Consulting v ČR a jej pomoc zahraničným firmám v oblasti predaja - Olosová, Lucia; Němečková, Iveta; Tročil, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Táto bakalárska práca analyzuje pôsobenie českej poradenskej spoločnosti SBR Consulting na českom trhu. Cieľom bakalárskej práce je popísať fungovanie spoločnosti na českom trhu za posledné 3 roky, priblížiť jej produkty, zhotoviť SWOT analýzu a spolu so spätnou väzbou jej klientov zhrnúť jej silné stránky a odporučiť oblasti, v ktorých má priestor na zlepšenie. Práca je rozdelená do 3 hlavných kapitol. Prvá kapitola je venovaná teoretickej časti, ktorá opisuje históriu samotného poradenstva v oblasti predaja vo svete, históriu materskej spoločnosti a konkrétne približuje metodiku, ktorú SBR Consulting používa pri poskytovaní poradenstva. Druhá kapitola je zameraná na praktickú časť. Opisuje tréningy spoločnosti, napriek krátkemu pôsobeniu na trhu potvrdzuje rastúci vývoj klientely v období 2014-2017 pomocou časovej rady. Ďalej popisuje zhotovenú SWOT analýzu, ktorej prvky vychádzajú najmä zo spätnej väzby klientov spoločnosti, ktorú sme dostali v rámci dotazníkov a z rozhovoru s Josefom Dvořákom, zamestnancom SBR Consulting. Záverečná kapitola nakoniec vysvetľuje dôvody, prečo spoločnosť SBR Consulting nie je v rebríčku najlepších poradenských spoločností po porovnaní s konkurenciou podľa kritérií odborných článkov Training Industry a Selling Power.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses