Podnikatelský plán restaurace Kovářova kobyla - Lainková, Jana; Pevná, Jana; Čuba, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu pro restauraci Kovářova kobyla. Podnikatelský plán je zhotoven na první kompletní rok provozu, kterým bude rok 2017. Plán umožní zjistit, zda je restaurace životaschopná. V počátku práce je teoreticky popsán samotný podnikatelský plán, včetně všech jeho částí. V další kapitole se diplomová práce věnuje legislativě nutné pro zahájení podnikání a legislativě pro provoz stravovacích služeb. Diplomová práce pokračuje praktickým zpracováním podnikatelského plánu, včetně plánu finančního a finanční analýzy. Závěrem je celý podnikatelský plán zhodnocen a jsou shrnuty jeho výsledky.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; společnosti s ručením omezeným; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial planning; limited partnership; master's theses