Uplatnění time managementu na konkrétní manažerský subjekt - Horešovská, Karolína (2017)
Time management jako nástroj pro manažery při plánování a organizování pracovních činností se zaměřením na efektivitu práce a produktivitu. Cílem teoretické části bakalářské práce je definování a identifikování metod time managementu, kam patří stanovení cílů, jejich rozdělení podle priorit, ovlivnění time managementu manažerů jejich biologickými předpoklady, uplatnění základních principů a nástrojů time managementu v praxi. V praktické části jsem použila metody z teoretické části při pozorování a zkoumání dvou manažerských subjektů. Na závěr praktické části jsem zhodnotila osobní time management zkoumaných manažerů, navrhla zlepšení a vyhodnotila mnou stanovené hypotézy