Uplatnění time managementu na konkrétní manažerský subjekt - Horešovská, Karolína; Tužová, Julie; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Time management jako nástroj pro manažery při plánování a organizování pracovních činností se zaměřením na efektivitu práce a produktivitu. Cílem teoretické části bakalářské práce je definování a identifikování metod time managementu, kam patří stanovení cílů, jejich rozdělení podle priorit, ovlivnění time managementu manažerů jejich biologickými předpoklady, uplatnění základních principů a nástrojů time managementu v praxi. V praktické části jsem použila metody z teoretické části při pozorování a zkoumání dvou manažerských subjektů. Na závěr praktické části jsem zhodnotila osobní time management zkoumaných manažerů, navrhla zlepšení a vyhodnotila mnou stanovené hypotézy
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: management času; manažeři; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; time management; executives; bachelor's theses