Efektivita využívání psychodiagnostických metod ve výběrovém řízení - Tkadlecová, Aneta (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na metody výběrového řízení, a to zejména na psychodiagnostické metody. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit názor personalistů na efektivity využívání psychodiagnostických metod ve výběrovém řízení. Dílčím cílem je zjistit jaké druhy psychodiagnostických metod jsou v praxi nejvíce využívány. Dále mě zajímalo, zda organizace vyhodnocují efektivitu výběrového řízení a jaké metody k tomu používají. Posledním dílčím cílem je zjištění názorů personalistů na psychodiagnostické metody. Potřebná data pro naplnění hlavního cíle byla zjištěna formou dotazníkového šetření. Na závěr bakalářské práce jsou shrnuty a vyhodnoceny získané informace, výzkumné otázky, dílčí cíle a hlavní cíl.