Globalizační trendy ve společnosti Škoda Auto, a.s. - Řeháková, Michaela; Němečková, Iveta; Tročil, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce poukazuje na to, že globalizace je součástí dnešního světa a že její trendy prostupují téměř každou oblast lidské činnosti. Tato práce je zaměřena především na globalizační trendy v determinantech globalizace, kterými jsou zmenšování světa a rozvoj technologií, dále na trendy v dopravě, v přesouvání výroby, v rozvoji transnacionálních korporací, v kapitálových tocích a v mezinárodním pohybu pracovní síly. V bakalářské práci Globalizační trendy Škoda Auto a.s. je zachycen vývoj globalizačních trendů ve výše zmíněných oblastech konkrétně ve společnosti Škoda Auto a.s. Další částí práce je shrnutí dokumentu Strategie 2025, který stanovuje cíle a budoucí trendy pro společnost v různých oblastech jejího fungování.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses